Mar 27, 2014

Balıq qutabı

Hazırlama Vaxtı:  15 Dəqiqə
Bişirmə Vaxtı:  20 Dəqiqə


Ərzaqlar

400 qr balıq əti
2 baş soğan
20 qr lavaşana və ya 40 qr nar
440 qr buğda unu
100 qr yağ
sumaq, darçın, duz və istiot

Hazırlanması

Ələnmiş una su və duz qatılıb bərk xəmir yoğrun, sonra 1 mm qalınlığında yayın. Boşqab ölçüsündə dairələr kəsin. Balıq əti maşından soğanla birlikdə çəkildikdən sonra içinə lavaşana və ya nar əlavə edilib qarışdırın. Ədviyyatlar əlavə edin. (istəyinizə görə)  Xəmirdən kəsilmiş dairələrin bir tərəfinə çəkilmiş balıq əti qoyun o biri tərəfi üstünə qatlayın, kənarları bükün və qızdırılmış tavada yağda qızardırın. Süfrəyə verilən zaman qutabın üstünə sumaq səpəbilərsiniz.

Nuş olsun!

reseptlerim.com
Kateqoriyalar:

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan