Lazım olan ərzaqlar
Xəmir:
0.5 stəkan ilıq süd0.5 stəkan duru yağ
1 çimdik duz
2 çay qaşığı maya
1 çay qaşığı şəkər tozu
2 yumurta
İçlik:
200qram döş əti2 baş soğan
Hazlırlanma qaydası:
Süd maya şəkər qarışdırılır.Duru yağ əlavə olunur
2 yumurtanın 1 nin sarısı ayırılır (üstünə sürüləcək) qalanı əlavə olunur.
Un töküb xəmir yoğrulur.
Yarım saat acımmağa qoyulur.
Döş əti soğan çəkilir yağda qovrulur.
Xəmir acıdıqdan sonra yayıb içlik qoyub bükürük.
Yumurta sarısı sürtüb 170 dərəcə sobada qızarana qədər bişirilir
Nuş olsun!
qadinklubu.com
0 comments:
Post a Comment