Feb 27, 2014

Narşərablı yerfıstığı şorbası


Tərkibi: 


1 qəhvə fincanı bitki yağı 
1 su st. döyülmüş yerfıstığı 
2 x.q. un 
1 x.q. tomat pastası
5 st. ət bulyonu
1 qəhvə fincanı narşərab 
1 dəstə tərxun 
zirə
duz
istiot 

Qazanda bitki yağını qızdırın, döyülmüş yerfıstığını qızaranadək qovurun. Un əlavə edib qarışdıraraq daha 2 dəqiqə qovurun. Tomat pastasını əlavə edin, 2-3 dəqiqə qarışdırın, 5 su stəkanı ət bulyonunu əlavə edin. 10-15 dəqiqə qaynadıqdan sonra narşərab, tərxun, zirə, duz, istiot vurub 1-2 dəqiqə qaynadıb ocaqdan götürün. 

Nuş olsun! 

Milli.Az
Kateqoriyalar:

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan