Feb 27, 2014
Yazılıb B.M. on 2:07 PM with Şərh yoxdur
Tərkibi:
0,5 st. mərcimək
0,5 st. perlova
2-3 baş soğan
300 ml qatıq
150 ml xama
3 x.q. kərə yağı
2,5 st. un
1 x.q. qarğıdalı nişastası
duz
istiot
Ayrı-ayrılıqda perlovanı, mərciməyi qaynadın. Əgər çox bişərlərsə, qorxulu deyil.
Bitki yağında xırda doğranmış soğanı qızardın.
Nişastanı 0,5 st. soyuq suda əridin.
Qazana qatıq tökün, xama, suda əridilmiş nişasta, 2 st. su əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Perlova, mərcimək, qovrulmuş soğanı əlavə edin. Qaynayanda ocağı azaldıb qarışdıraraq daha 15 dəqiqə bişirin.
Duz və istiot əlavə edin.
Süfrəyə tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Milli.Az
Kateqoriyalar: Şorbalar
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ən çox oxunulan
-
Yay-yaz günləri ən çox sevdiyim yeməklərdən biri dovğadır. Hələlik dovğanı dükkandan aldığım göy-göyərtiylə bişirirəm, ama tezliklə bunu...
-
Hazırlama Vaxtı: 30 Dəqiqə Bişirmə Vaxtı: 40 Dəqiqə Ərzaqlar yarım paket yaş maya 1 şirniyyat qaşığı duz 1 şirniyyat qaşığı ...
-
Tərkibi: 1 yumurtanın sarısı 65 q kərə yağı 100 q qatılaşdırılmış süd 75 q qarğıdalı nişastası 1 paket vanil Yumşaldılmış yağı yumurta s...
-
Tərkibi: 2 ədəd yumurta 1 st. şəkər tozu 200 q qaymaq Yarım st duru yağ 3 x.q. mayonez 1 x.q.hil Vanil ...
-
Lazım olan ərzaqlar: 2 yemək qaşığı qarğadalı unu, 2 yemək qaşığı kərə yağı, 1 su stəkanı su, Holland pendiri, Duz, Hazırlan...
-
Hazırlama Vaxtı: 20 Dəqiqə Bişirmə Vaxtı: 40 Dəqiqə Ərzaqlar 1 qutu qatılaşdırılmış süd (400 qr) 4 Yumurta 1 su stəkanı...
-
Lazım olanlar: 3-4 ədəd kartof, 1 böyük badımcan, 1 böyük kabak, 3-4 ədəd uzunsov bibər, 1 quru soğan, 2 pomidor, 1 diş sarım...
-
Azərbaycanda paxlavanın müxtəlif növləri var - Bakı, Şəki, Gəncə, riştə… Adətən, paxlavanı romb kimi kəsirlər. Qəbələ paxlavasını isə kəsm...
-
Ərzaqlar: 8 ədəd tortilla (kiçik lavaş) 400 qr. mal əti (nazik zolaqlar halında kəsilmiş) 1 diş sarımsaq (incə doğranmış) 1 ədəd ...
-
Ev şəraitində marmeladın hazırlanması reseptini sizlərlə paylaşıram. Bu reseptlə hazırlanmış marmeladı ürəklə uşaqlarınıza da v...
0 comments:
Post a Comment