Lazım olan ərzqlar:
- 5 ədəd kabak,
- 2 su stəkanı bişmiş noxud,
- 4 dənə közdə bişmiş qırmızı bibər,
- 2 dənə quru soğan,
- Cəfəri,
- Şüyüd,
- Duz,
- Limon,
Hazırlanma qaydası:
- Kabakları yuyub küp-küp doğrayın.
- Tavaya zeytun yağı qoyub soğanları qovurun.
- Azacıq bişəndən sonar kabakları da əlavə edib qovurun.
- Kabak suyunu çəkənə qədər bişirin.
- Sonar ocaqdan alın.
- Soyuyan kabaklara noxudu əlavə edin.
- Göyərtiləri yuyub doğrayın.
- Bibəri də əlavə edin.
- Bir dənəsini üzərini bəzəmək üçün ayırın.
- Limon və duzunu da əlavə edərək dadına baxın.
- Qırmızı bibərlə bəzəyərək üzərinə pomidorla gül düzəldin.
Ucuz ADSL modemlər burada
0 comments:
Post a Comment