Aug 19, 2014

Ezogelin şorbası

Tərkibi: 

1 qəhvə fincanı xırda bulqur
1 qəhvə fincanı qırmızı mərcimək
1 qəhvə fincanı düyü
1 ç.q. kərə yağı
1 baş soğan
1 x.q. tomat pastası
3 st. bulyon (ət və ya toyuq)
4 st. su
duz
cəfəri

Soğanı xırda doğrayıb kərə yağında qovurun. Pastanı əlavə edib qovurun. Bulyon və suyu əlavə edin. Qaynayanda bulqur, mərcimək və düyünü əlavə edin, vam odda yumşalanadək bişirin. 

Ocaqdan götürün, duz vurun, doğranmış cəfəri səpin. 

Nuş olsun!

Milli.Az 
Kateqoriyalar:

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan