Jul 10, 2014

Vyana üsulu şokoladlı sable

Tərkibi: 

260 q un
30 q kakao
250 q kərə yağı
100 q şəkər pudrası
2 yumurtanın ağı

Sobanı 180 dərəcə qızdırın. Siniyə perqament döşəyin. 

Unu kakao ilə birlikdə ələyin. 

İri qabda otaq temperaturunda olan kərə yağını şəkər tozu ilə həcmi artanadək çalın. 

Başqa qabda yumurta ağlarını bir çimdik duzla çalın.

Yağ qarışığını unla birliəşdirin. Tam qarışandan sonra çalınmış yumurta ağlarını ehtiyatla xəmirə əlavə edin. 

Xəmiri qənnadı torbasına doldurub dalğavari peçenyelər sıxın. 

Sobada 10-12 dəqiqə bişirin. Sobadan çıxarandan sonra 10 dəqiqə əl vurmayın, çox kövrək olur, dağıla bilər. Sonra şəbəkənin üzərində tam soyudun. 

Ağzıbağlı qutuda belə peçenye təxminən 1 həftə qalır.

Nuş olsun! 

milli.az
Kateqoriyalar: ,

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan