Aug 21, 2014

Tərəvəzli buğlama balıq

Ərzaqlar:
  • 2 dənə ala balıq,
  • 2 kartof,
  • 4-5 uzunsov bibər,
  • 2 qaşıq kərə yağı,
  • 1 qaşıq duru yağ,
  • 2 pomidor,
  • 3 diş sarımsaq,
  • 2 baş soğan,
  • Yetərin qədər duz,
  • 1 dəstə cəfəri,
  • Ağzı qapalı tava,
Hazırlanması:
  • Balıqları təmizləyib yuyun.
  • 2-3 yerə kəsin.
  • Kərə yağında azca qızardın.
  • Kartofları incə halqalar şəklində doğrayın.
  • Soğanları da eyni şəkildə doğrayın.
  • Sarımsaqları bütöv atın.
  • Bibərləri kiçik-kiçik doğrayın.
  • Pomidorların qabığını soyun.
  • Küp-küp doğrayın.
  • Duzunu atın.
  • Duru yağda bişirin.
  • Cəfərini də incə doğrayın və sonda xörəyin  üzərinə səpin.
  • Isti halda servis edin.

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan