Aug 22, 2014

Cücə kababı

LAZIM OLANLAR:
Hər pay üçün:
  • 287 q cücə,
  • 10 q xama,
  • 15 q limon yaxud 25 q narşərab,
  • 30 q baş soğan,
  • 25 q keşniş və cəfəri,
  • istiot
  • duz.
Hazırlanma qaydası:
İlk emaldan keçirilmiş cücə iki hissəyə bölünür, istiot və duz vurulub şişə taxılır, xama ilə isladılır və manqalda közərmiş kömür üzərində qızardılır. Bu zaman şişlər arasıkəsilmədən çevrilir. Hazır vəziyyətə gətirildikdən sonra cücə şişdən çıxardılıb boşqaba qoyulur və yanına qarnir yerində halqavarı doğranmış baş soğan düzülür. Ayrıca da süfrəyə narşərab verilir yaxud xörəyin üstünə limon dilimi qoyulur.

Kateqoriyalar:

0 comments:

Post a Comment

Ən çox oxunulan